Lid worden

Kom je bij de club?

Benieuwd of volleybal iets voor jou is? Of ben je op zoek naar een leuke nieuwe vereniging? De Setfighters heeft plek voor iedereen! Jong & oud, onervaren of ervaren.

Mensen die lid willen worden kunnen eerst 2x gratis meetrainen. Lijkt dit je wat? Stuur dan even een mailtje naar info@setfighters.nl

Ben je al overtuigd en wil je je graag inschrijven? Dat kan! Schrijf je hiernaast meteen in!

Je kunt ook een mailtje sturen info@setfighters.nl met onderstaand inschrijfformulier bijgevoegd. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contributie 2022/2023

Competitie spelend + trainend lid
Totaal: €245,-

Alleen competitie spelend lid
Totaal: €105,-

Trainend lid
Totaal: €155,-

Recreatief spelend lid
Totaal: €105,-

  (let op, niet groter dan 1 MB):

  Ondergetekende geeft toestemming om zijn of haar naam te gebruiken op onze website en onze sociale media.

  Ondergetekende geeft toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrieven.

  Ondergetekende wordt ook lid van de Nederlandse Volleybalbond (NEVOBO).

  Ondertekende verklaart zich te houden aan en te handelen overeenkomstig de bepalingen van de Statuten en het Huishoudelijk reglement van de vereniging, welke op de website te lezen zijn.

  Stilzwijgend wordt aangenomen dat het lidmaatschap wordt verlengd voor een jaar, indien NIET VÓÓR 1 JUNI van het lopend seizoen schriftelijk is bedankt bij de ledenadministratie van The Setfighters.

  U bent bereid een of meerdere taken voor de vereniging te vervullen. Deze zijn voor alle competitie spelende leden verplicht m.u.v. leden uitkomend in de jeugd. Het gaat onder andere om zaal/bardiensten en het fluiten van een wedstrijd.

  Ondergetekende verklaart tevens het bovenstaande naar waarheid te hebben ingevuld en zal na het insturen van dit inschrijfformulier de contributie overmaken aan de hand van de factuur die door de penningmeester naar het bovenstaande email adres verstuurd wordt.


  (voor minderjarigen te accepteren door een ouder of voogd)